Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Australiji

Majki blizanaca odstranili zdravu umjesto bolesne bebe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna australska bolnica je pod istragom nakon što su majki blizanaca u 32. tjednu trudnoće 'odstranili krivi fetus'.

Liječnici u bolnici Royal Women’s Hospital u Melbourneu su ženi rekli kako jedan od dječaka, kojima je već dala ime, ima urođenu srčanu manu i da će morati na niz operacija, ako uopće i preživi, piše Herald Sun.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Nakon što je majka donijela jednu od najtežih odluka u životu, liječnici su u utorak odstranili krivi bebu. Žena je potom upućena na carski rez i izvađena je i bolesna beba.

>> 10-godišnjakinja rodila sina i sada doji

'Royal Women’s Hospital može potvrditi kako se u utorak dogodila stražna tragedija i jako nam je žao zbog gubitka pacijentice i njezine obitelji. Provest ćemo punu istragu i nastaviti pružati potporu obitelji i uključenom osoblju', piše u priopćenju iz bolnice.

Prijateljica nesretne pacijentice za Herald Sun je izjavila kako se obitelj teško nosi s gubitkom.

'Otišla je u bolnicu s dvije bebe, a sad nema nijednu', kazala je. 'Traumatizirana je. U bolnici kažu kako su u potpunosti slijedili proceduru, no kako se onda ovo moglo dogoditi?'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene