Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve za dijete

Majka želi prodati bubreg kako bi sinu ostvarila ludi san

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi ispunila želju svom sinu jedna Kineskinja odlučila se na prodaju bubrega.

Wang sa suprugom živi i radi u Ningbou, dok njezin sin radi u gradu na obali, Guangzhou. Tamo ima djevojku koja mu je nedavno rekla kako želi da se vjenčaju, no on smatra da za to nije vrijeme jer ne zarađuje dovoljno i nema bogate roditelje koji bi im omogućili lagodan život. Zbog njegovog nećkanja djevojka mu je zaprijetila prekidom.

Pročitajte i ovo Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke" Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju

>> Ispunio joj posljednju želju: Oženio ženu koja umire od raka

Uznemiren, nazvao je svoju majku i rekao joj da želi biti 'bogata druga generacija', što se odnosi na djecu rođenu u obiteljima koje su svoje bogatstvo i društveni status stekli tijekom ranih godina kineske ere reformi, piše chinabuzz.net. Rekao je majci da bi pokrenuo vlastiti posao kad bi imao novaca.

Majku su pogodile sinove riječi pa se, kako bi mu ostvarila san, odlučila na drastičnu mjeru - prodaju bubrega. Prvo je mislila donirati bubreg za novac, no taj pokušaj je spriječio Crveni križ. No, Wang ne gubi nadu da će nabaviti sinu novac. Novinarima je rekla da će pronaći način da proda bubreg i da će se žrtvovati ako treba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene