Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Srbiji

Majka sjekirom ubila sina na spavanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj tragediji, koja se dogodila u mjestu Male Drenove, U Srbiji, psihički rastrojena 47-godišnja O.M., sjekirom je na spavanju usmrtila svog 14-godišnjeg sina.

Zločin se dogodio jučer oko 6,30 sati ujutro, u obiteljskoj kući, a mrtvo tijelo dječaka pronašao je njegov otac M.M. oko sedam sati ujutro, po dolasku s posla iz noćne smjene. 'Nesretnom dječaku glava je razbijena udarcima sjekire! Poludjela majka krvnički je udarala dječaka oštrim dijelom sjekire! On je doslovno bio masakriran. Prilikom uhićenja, njegova majka nalazila se u kući i nije pružala otpor', kazao je za Press izvor blizak istrazi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

Stric ubijenog dječaka i njegova supruga potvrdili su za Press kako je dječakova majka liječeni duševni bolesnik te s njezinim slučajem upoznat i Centar za socijalnu skrb u Trsteniku. 'Cijelo selo je znalo da je dječakova majka bolesna žena. Nije smjela biti puštena sa psihijatrije. Sad su je odveli, ali kasno. Da su to učinili ranije, dječak bi bio živ', dodao je stric ubijenog dječaka.

Iako nitko od mjesštana i nadležnih organa nije slutio da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi, svi su znali za dječakov problem s bolenom majkom. ubijeni dječak pohađao je sedmi razred Osnovne škole 'Rade Dodić' u Milutovcu, a svi njegovi vršnjaci su za njega kazali da je bio dobar učenik i prijatelj. Njegova majka trenutno se nalazi u pritvoru i protiv nje će policija podnijeti kaznenu prijavu za ubojstvo sina.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene