Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baka rodila unuke

Majka rodila trojke svojoj kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jaci Dalenberg postala je najstarija surogat majka na svijetu u svojoj 56. godini. Rodila je trojke kojima je zapravo, baka.

Jaci je odlučila biti suragt majka i pomoći svojoj kćeri Kim koja se, otkako je oboljela od histerektomije, bori s neplodnošću. 

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

Rodila joj je tri djevojčice u razmaku od minute, a svaka beba težila je manje od 1.30 kilograma. Iako su rođene hitnim carskim rezom i odmah nakon poroda prebačene na intenzivnu njegu, odlično napreduju. 

Kim kojoj je 36 godina ima dvoje djece iz prošlog braka, no očajnički je željela dijete s novim suprugom Joeom. Nažalost, to joj nikako nije uspjelo zbog histerektomije od koje je oboljela prije sedam godina.

Nakon dva bezuspješna pokušaja posvajanja djeteta, u konzultaciji s bolnicom odlučili su da će njezina majka, usprkos godinama, biti idealna surogat majka.

Nakon tri pokušaja, Jacina je maternica napokon prihvatila oplođeno jajašce.  Nakon deset tjedana Kim i Joe saznali su da će postati roditelji troje djece. 

'Nisam imala osjećaj da nosim vlastitu djecu. Ja sam već rodila četiri prekrasne kćeri. Vrijeme mojeg majčinstva je gotovo. Njihova sam baka i ne namjeravam ponovo zatrudjetni', izjavila je Jaci nakon poroda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene