Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno!

Majka preko Facebooka otkrila da joj je kći umrla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cheryl Jones tek je preko Facebooka otkrila da je njezina kćer mrtva. Policija ju je kasno izvijestila.

Cheryl Jones zaprepastila se objavama koje su po profilu na Facebooku pisali prijatelji njezinoj kćeri Karli. 'Mrtva je. Počivala u miru', samo su neki od natpisa, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Zaprepaštena majka odmah je zgrabila telefon i nazvala svoju kćer. Međutim, na njezin se mobitel javio policajac, koji je obavljao očevid i kazao kako je drugi policajac upućen kod Cheryl te da će joj objasniti što se dogodilo. Doznala je kako joj je kćer umrla sat vremena prije nego je ona doznala strašnu vijest.

>> Belgijski premijer prijavio se na Facebooku kao donor organa

Uzrok nesreće još je uvijek nepoznat. Karla je bila model u usponu i majka jedne djevojčice. 'Telefonirale smo samo nekoliko sati prije. Pričale smo o njezinom psu Scoobyju. Kazala mi je da me voli, uvijek smo tako završavale svaki razgovor', shrvana je Cheryl.

Najavila je tužbu protiv policije, zbog nemara koji su počinili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene