Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U krvi imao 1,87 promila

Majka pijanog 11-godišnjaka: 'Mi se uvijek zajedno napijemo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka koja je svom 11-godišnjem sinu dozvolila da se napije na ulici, nakon čega je dječak završio u bolnici, šokiranim prolaznicima i policiji je rekla: 'Mi se uvijek zajedno napijemo'.

Kraljevski sud u Hullu čuo je kako je majka, koja je tog 7. svibnja 2011. godine oko 20 sati također bila dobrano pijana, viđena kako se svađa i izmjenjuje pića sa svojim 11-godišnjim sinom, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Munchausenov sindrom Majka iz horora: Godinama lažirala bolesti, 8-godišnjak išao na čak 13 nepotrebnih operacija

Tužitelj Stephen Robinson sudu je pročitao izjavu svjedokinje koja se tamo zatekla jer je čekala u redu u jednoj zalogajnici. 'Dječak je teturao uokolo i jedva da je mogao stajati na nogama. Mahao je rukama po zraku i potom je u jednom trenutku pao na pod. Vidjela sam ga s bocom u kojoj je bila neka zelena tekućina, vjerojatno je bila neka votka s okusom. Posvađao se s majkom jer je željela bocu za sebe. On joj nije želio dati bocu i nastavio je piti iz nje. Majka je potom ušla u obližnju trgovinu i izašla s limenkom piva. Potom je došla do dječaka i pitala ga želi li se mijenjati. Uzela je bocu a njemu je dala pivo. On se vjerojatno predomislio jer je počeo tresti limenku i majku pivom pošpricao po licu. Ona je vikala na njega, zgrabila ga za rame i izlila mu preostalo pivo na glavu', navela je svjedokinja koja je i pozvala policiju jer se zabrinula za dječakovu sigurnost.

Dok je telefonirala policiji, svjedokinja se u jednom trenutku našla oči u oči s pijanom majkom koja je potom promrmljala: 'Mi se uvijek zajedno napijemo i on se tada uvijek ovako ponaša'.

Policajci su zatekli dječaka kako tetura ulicama Bransholmea i pozvali Hitnu pomoć. Psovao je majku i potom pao na pod. Zaplakao je i počeo povraćati. Testovi su pokazali kako je 11-godišnjak u krvi imao 1,87 promila alkohola u krvi.

Majka je na sudu priznala krivicu za okrutnost prema djetetu. Dijete joj je oduzeto i trenutno nisu u kontaktu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene