Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga završila tragično

Majka otela dvoje djece, svo troje pronađeni mrtvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje male djece pronađeno je mrtvo nakon što ih je, pretpostavlja se, plinom ugušila majka, a potom ubila i sebe.

Policija je diljem Europe gotovo dvije godine tražila dvoje djece koja su trebala biti s ocem. On je nakon razvoda dobio skrbništvo nad njima, ali ih je prošle godine u veljači otela majka Elke Mellersh.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Potraga je završila tragedijom ovaj vikend kada je policija pronašla tri tijela u kući na farmi u gradu Soke u Turskoj, piše Daily Mail. Pretpostavlja se da je vlastitu djecu ubila majka, a nakon toga je i sebi oduzela život.

Sud je skrbništvo nad osmogodišnjim Yaanis i šestogodišnjom Mirom dodijelio njihovom ocu Justinu Mellershu koji je živio u Lyndhurstu, u Velikoj Britaniji. Posljednji su put, nakon otmice, djeca viđena u Bremenu, u Njemačkoj, domovini njihove majke.

Justin je kampanju za potragu svoje djece objavio i na Facebooku. '18. studenog 2011., sve troje je pronađeno mrtvo u Turskoj. Elke je počinila samoubojstvo i djecu povela sa sobom. Ovog smo se najviše bojali', napisao je sinoć na Facebooku Justin.

Navodno je Elke bolovala od mentalnih bolesti. Tražio ju je i Interpol.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene