Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična bešćutnost

Majka ostavila bebu kod smetlišta, štakori je jeli živu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je zatrudnjela u izvanbračnoj vezi jedna je žena rodila i bebu ostavila pokraj smetlišta gdje su je živu dopola pojeli gladni štakori.

Arapskim medijima je poslana snimka na kojoj beba brišti i grči se od boli nakon što je njezino tijelo postalo hrana gladnim glodavcima. Ipak, nitko je do sada nije objavio jer tvrde da je 'pregnjusna, preokrutna i prebarbarska za gledanje'. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istraga je u tijeku Policija objavila detalje: Preminulo novorođenče bezuspješno reanimirano Slika nije dostupna Kopala po smeću i pronašla mrtvu bebu

Mediji nisu objavili kako je točno nastala snimka i tko im ju je poslao, već samo da je dijete ostavljeno kod smetlišta u Džedi, najvećoj luci Saudijske Arabije. Bebu je majka ostavila netom nakon rođenja jer je oko sebe još imala posteljicu.

'Ova snimka je dirnula svakoga tko ju je vidio. Dijete je ostavljeno u kartonskoj kutiji. Oko nje su se okupili štakori i grizli to nježno meso', piše list Sabq te dodaje kako su se aktivisti za ljudska prava digli na noge te beščutnu majku prozvali monstrumom jer je 'dijete mogla ostaviti u blizini neke džamije ili bolnice a ne na smetlištu'.

Iako mediji ne pišu je li dijete umrlo uslijed nastalih ozljeda, pretpostavlja se da se upravo to dogodilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene