Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lošeg mentalnog zdravlja

Majka Lecha Kaczynskog još ne zna za njegovu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest tjedana nakon nesreće poljskog zrakoplova u Rusiji, koja je stajala života 96 osoba među kojima i predsjednika Lecha Kaczynskog, njegova bolesna majka još uvijek ne zna da je poginuo, otkrio je brat blizanac pokojnog predsjednika Jaroslaw Kaczynski.

'Mama još uvijek ne zna da je Lech mrtav. Već je dugo lošeg mentalnog zdravlja i mislila je da sam ja Lech, što se nikad prije nije dogodilo', izjavio je Jaroslaw Kaczynski u intervjuu za dnevnik Superexpress.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uvredljivo izvkešće o nesreći Kaczynskog razljutili Rusi: Moj brat nije bio samoubojica! Slika nije dostupna Nije mogao prepoznati tijelo Jaroslaw Kaczynski sumnja da je stvarno pokopao brata

>> Predsjednički avion: Posada nije bila sama u kabini

Jadwiga Kaczynska (84) u bolnici je već više od dva mjeseca. 'Sad je u boljem mentalnom stanju i morat ću joj sljedećih dana reći istinu. Jako strahujem od toga', priznao je Kaczynski, bivši premijer i kandidat na predsjedničkim izborima 20. lipnja na kojima će se birati nasljednik njegova brata.

Četiri tjedna prije izbora, konzervativac Jaroslaw Kaczynski (61) u ispitivanjima javnoga mnijenja dobiva 30 do 36 posto glasova i zaostaje za favoritom, liberalom Bronislawom Komorowskim (57), predsjednikom parlamenta i v.d. predsjednika države, kojemu predviđaju 46 do 50 posto glasova.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene