Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Majka i kći ubile muškarca s kojim su bile u ljubavnoj vezi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani zaseoka Osjenčanske Čivčije kod Doboja pronašli su danas unakaženo tijelo 42-godišnjeg Boška Živkovića.

Policijski očevid započeo je u poslijepodnevnim satima nakon što je Nedo Živković, brat nastradalog, prijavio da su dijelovi tijela pronađeni zakopani pedesetak metara od kuće u kojoj je Živković živio, donose Dobojske novine.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!"

Policija prema još nepotvrđenim informacijama za ovaj okrutan zločin sumnjiči 75-godišnju Jelu Sojić i njenu 43-godišnju kćer Nadu Sojić, a nagađa se kako je ubojstvo bilo zločin iz strasti. Naime, prema seoskim nagađanjima, Živković je bio u ljubavnoj vezi s obje žene, a policijska ispitivanja kojima bi se ova informacija trebala provjeriti su još u tijeku.

Na mjesto na kojem je pronađeno tijelo izašli su policijski inspektori i tužitelj Okružnog suda u Doboju Uzejir Hadžić, a raskomadani ostaci Živkovićevog tijela uskoro bi trebali biti poslani na obdukciju. Policiji su se već javili i svjedoci koji tvrde da su prije mjesec dana u blizini kuće Jele Sojić čuli pucnjeve iz pištolja pa je nejasno kako dobojska policija istragu nije pokrenula i ranije.

Nakon što je tijelo pronađeno, selom su počela kružiti i nagađanja o uzrocima smrti Save Sojić koji je preminuo pod čudnim okolnostima prije tri godine, ali istraga nikad nije pokrenuta. Susjedi tvrde da su na glavi Save Sojića tada primijetili neobičnu ranu, a Nada i Jela Sojić na njegovom su sprovodu zabranili da pogrebna povorka krene iz kuće, te su navodno bližoj rodbini čak zabranili dolazak na njegovu sahranu. Službena verzija je da je Sojić preminuo nakon što se poskliznuo pred kućom u kojoj je živio.

Nestanak Boška Živkovića je prije mjesec dana prijavio njegov brat, koji je sa sumještanima organizirao pretragu terena. Upravo je on danas pronašao Živkovićevo tijelo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene