Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeno 7 osoba

Majka dječaku (5) izvadila oči u sotonističkom ritualu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petogodišnji dječak kojem su tijekom sotonističkog rituala iskopane oči je jučer pušten iz bolnice, no liječnici kažu kako nema nade da će mu se ikada vratiti vid.

Policija je izvijestila kako je uhićeno 7 osoba, uključujući i dječakove roditelje, nakon što su mu u sotonističkom ritualu u radničkoj četvrti Maxico Cityja izvađene očne jabučice. 

Pročitajte i ovo Roditelji i dijete Jedna u nizu mjera Ured za demografiju pokreće kampanju ravnopravnog roditeljstva: "Treba potaknuti i poslodavce poreznim olakšicama" Roditelji iz Pule - 5 Preminuo u bolnici Doznajemo detalje: Određen istražni zatvor roditeljima preminulog dječaka u Puli, oglasio se i DORH

>> Strava na Floridi: Majka ubila svoje četvero djece, nakon toga i sebe

Roman Rosales, šef bolnice u koju je dječak zaprimljen, jučer je rekao da dječak još nije svjestan da će njegov gubitak vida biti trajan.

'Nakon što smo utvrdili da je fistula zatvorena te da ne postoje drugi problemi u vezi s ovom traumom odlučili smo Fernanda pustiti iz bolnice. Tijekom svog boravka ovdje dobio je posebnu potporu. Budući da se ova trauma dogodila u vrlo ranoj dobi, on zna da ne može vidjeti ali još uvijek nije svjestan činjenice da je njegov gubitak vida trajan. To će zahtijevati stalne terapije', rekao je Rosales. 'Unatoč lošim predikcijama u vezi njegova vida, drugih komplikacija nema. U očne duplje ćemo mu staviti umjetno oko kako ne bi došlo do deformacija na licu'.

Dječak, identificiran samo kao Fernando, u bolnici je bio 12 dana. Policija vjeruje kako mu je majka izvadila oči golim rukama jer ih je odbio zatvoriti  tijekom ceremonije. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene