Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ružan poslovni spor'

Mađarski premijer požalio se na tretman MOL-a u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarski premijer Viktor Orban požalio se na nepošteni tretman mađarske naftne tvrtke MOL u Hrvatskoj, na Redovitom zasjedanju mađarskih manjinskih političara u Budimpešti.

Orban je pozvao da se poduzmu napori kako "taj ružan poslovni spor" ne bi zatrovao bilateralne odnose (s Hrvatskom), prenosi MTI na navodeći pojedinosti.

Predsjednik mađarske vlade je to rekao na godišnjem sastanku MAERT-a na kojem sudjeluju čelnici mađarskih nacionalnih manjina u susjednim zemljama i u dijaspori.

Pročitajte i ovo Oleg Butković i Zoran Milanović Bura se ne stišava HDZ reagirao na Milanovićevo obraćanje, javio se i Butković: "Sam pao, sam se ubio!" INA radnik (Foto: Dnevnik.hr) Stagnacija Neizvjesna budućnost Ine dovodi u pitanje radna mjesta: Radnici sve zabrinutiji, pomaka po pitanju otkupa nema

>> Bivši mađarski premijer štrajka glađu!

Orban se u svome govoru osvrnuo na bilateralne odnose i na položaj mađarske nacionalne manjine u Rumunjskoj, Slovačkoj, Ukrajini, Sloveniji i u Srbiji rekavši kako su se stvorile pretpostavke za razvoj dobrih odnosa s Beogradom. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene