Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mađar zbog osiguranja glumio vlastitu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Mađarske šest se godina skrivao ostavljajući vlasti u uvjerenju da je mrtav, kako bi se domogao životnog osiguranja u iznosu od 100.000 eura.

Mađarska i češka policija zajedno su nakon trogodišnjih napora uspjele uhvatiti Mađara za kojega vjeruju da je varalica kojeg se smatralo mrtvim, izvijestio je umađarski list "Nepszabadsag". "Mrtvac" se bio sklonio na seosko imanje u Češkoj gdje je očito živio u neimaštini.

Pročitajte i ovo Prosvjedi u Budimpešti - 1 Nekoliko ih dobilo otkaz Tisuće prosvjednika na ulicama Budimpešte, učiteljima podršku dali roditelji i učenici: "Nemojte ih otpustiti" Slika nije dostupna Drama u Budimpešti Požar u bolnici: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene. Ostali pacijenti premješteni

Mađar je 2001. na Kreti pao u more dok je surfao i vjerovalo se da se utopio. Nakon bezuspješne potrage, njegova supruga i bračni par s kojim su prijateljevali izjavili su da je mrtav.

Međutim, navodni utopljenik isplivao je na obalu i preko Italije
stigao u Češku.

Grčke su vlasti izdale smrtovnicu, ali mađarsko osiguravajuće društvo koje je trebalo isplatiti iznos osiguranja nije potpuno povjerovalo u priču o smrti.

Varalica se sada nalazi u istražnom zatvoru, a istraga je pokrenuta i protiv njegove supruge i dvoje prijatelja. Osim toga, navodna udovica nalazi se pod istragom i zbog poligamija, jer se u međuvremenu udala.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene