Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Madeleine McCann viđena na plaži na Mallorci?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija jučer je započela potragu nakon što je par iz Britanije prijavio da je na plaži na otoku Mallorci vidio Maddie McCann.

Detektivi su pretraživali hotele i apartmane u potrazi za dvije žene tamnije kose u čijem je društvu navodno viđena Maddie.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo

Britanski par uvjeren je da se radi o nestaloj djevojčici, ali svoje otkriće nisu prijavili policiji tri dana.

'Za sada je nismo uspeli pronaći. Par je dao detaljan opis i njihove izjave se podudaraju, ali smo također svjesni da su mnoge od tih prijava bila lažne ili krive, te je isto tako moguće da su pogriješili', rekao je policijski inspektor.

>> Supruga otpuštenog portugalskog policajca oštro napala Kate McCann

>> Objavljen dnevnik majke Madeleine McCann

>> Madeleine McCann viđena u Sarajevu?

Paru je bilo sumnjivo što žene nisu izgledale kao da su u srodstvu s plavokosom djevojčicom.

'Primijetili su sličnost s Maddie i pokušali prići bliže, ali djevojčica je nosila sunčane naočale pa joj nisu mogli dobro vidjeti oči', dodao je inspektor.

Glasnogovornik McCannovih je izjavio: 'Kate, Gary i tim detektiva koje su angažirali, svjesni su ovog otkrića te namjeravaju surađivati s lokalnim vlastima kako bi poduzeli sve da se ono temeljno istraži.'

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene