Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mučenički krikovi

Bijesna rulja spalila turiste i sve snimila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijesna gomila na Madagaskaru osakatila je, a potom i živog spalila francuskog turistu i još dvije osobe jer su vjerovali da su ubili jednog lokalnog dječaka.

Posljednje riječi spaljenog 38-godišnjeg Francuza Sebastiena Judaleta, snimila je gomila u popularnom turističkom odmaralištu u Madagaskaru u petak, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo HGSS spasio Francuza Akcija kod Milne HGSS objavio upute koje vam mogu spasiti život: Kako poslati lokaciju da vas što prije pronađu Slika nije dostupna Našička tvrtka Nexe VIDEO Pogledajte kako je spaljeno čak dvije tone droge: Božinović sve pratio s osmijehom

Ovog Francuza, koji je na ljetovanju bio sa svojom je 11-godišnjom kćeri, i turistu Roberta Gianfala uhvatila je banda od 300-ak ljudi.

Optužili su ih da su pedofili koji su ubili 8-godišnjeg lokalnog dječaka nakon što su mu navodno odrezali genitalije. Ali, policija na Madagaskaru rekla je da nema nikakvog dokaza koji bi povezali muškarce s onim što se dogodilo dječaku. Vrlo je vjerojatno, smatra policija, da se dječak utopio u moru pokraj Nosy Be, idiličnog otoka koji privlači mnoge turiste iz cijelog svijeta.

>> FOTO Soba strave otkrila užasan plan monstruma

Na snimci se čuje kako su posljednje riječi Judaleta izgovorene u mučeničkom kriku dok gori u vatri bile: 'Ja sam žrtva urote. Nevin sam.' Na snimci se također čuje kako moli za milost, prije nego su ga skinuli golog, osakatili te spalili na plaži, pokraj Gianfale.

Obojica muškaraca bili su na odmoru na Madagaskaru i niti jedan nema policijski dosje u kojem bi ih se povezivalo s pedofilijom. Povezano s ovim slučajem, ubijen je još jedan muškarac, ujak dječaka. Susjed Judaleta u Parizu kazao je kako je on bio 'blage naravi i veoma susretljiv'.

'Sebastien ne bi nikome naudio. Jasno je da je jednostavno bio na krivom mjestu u krivo vrijeme', rekao je susjed.

Francuske vlasti sada su otvorile istragu o ubojstvu, a detektivi iz Pariza otputovat će na otok kako bi istražili slučaj. U međuvremenu, na Madagaskaru je uhićeno 26 osoba, osumnjičenih za ta tri ubojstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene