Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan od najvećih

Luskuz, blještavilo i inovacije: Zavirite u sajam automobila u Ženevi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ženevi su luksuzni automobili privlačili posjetitelje i drugog dana jednog od najvećih svjetskih sajmova. Sajam su obišli i legendarni vozači Formule.

Zaljubljenici formule ovdje uživaju. Dvostruki svjetski prvak u Formuli 1 Emerson Fittipaldi dizajnirao je vlastiti automobil i predstavio ga u Ženevi.

Pročitajte i ovo Trabant - 5 Traženi oldtimer FOTO Nevjerojatan obrat: Malenom komunističkom automobilu cijena ubrzano raste Benkovački sajam - 4 Vesela atmosfera Svi putevi vode u Benkovac: Prodavalo se sve, od igle do lokomotive

''Planiram napraviti još 39 automobila. Svaki automobil simbolizirat će moju jednu pobjedu. I svaki od njih bit će drugačiji'', kaže.

Svojim luksuznim izgledom i dizajnom oduševljavaju i automobili Formule E koja se vozi posljednje 3 godine. Elektronički automobili su budućnost, smatraju stručnjaci. A zainteresirali su i člana švicarskog predsjedništva Johanna Schneidera Ammanna pa je odlučio jednog isprobati, doduše, bez vožnje.

A da bi osjetili brzinu, ne morate biti za volanom. Legendarna videoigra "Gran Turismo" na sajmu je predstavila moderniju verziju kako bi bila u korak s tehnološkim trendovima.

Luksuz, blještavilo limenih ljepotana i brojne inovacije u svijetu automobila samo su dio ovog automobilskog sajma gdje će u idućih 10 dana, prema procjenama, uživati više od 700 tisuća posjetitelja.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene