Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudna provala

Lopovi samohranom ocu ukrali nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lopovi u kanadskom Ontariu vlasniku kuće ukrali su umjetnu nogu. Zašto im treba, nije poznato, ali zato Jay Bird teško živi bez nje.

Lopovi su provalili dok su Jay i njegovo dvoje djece spavali. Ukrali su umjetnu nogu, novčanik, lijekove i torbu, koju Jay koristi za posao. Na sreću Jay ima staru umjetnu nogu, koju može koristiti dok policija ne pronađe lopove, piše CNEWS.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

'Nisam nikog čuo da ulazi u kuću. Uzeo sam tablete za spavanje i stavio nogu kraj kreveta. Onda sam zaspao. Oko 2 sata u noći probudio me 15-godišnji sin. Odmah sam shvatio da nema noge kraj kreveta', rekao je 50-godišnji Jay.

Nogu je izgubio kao 14-godišnjak kada mu je preko nje prešao vlak. Cijena umjetne noge je 10 tisuća dolara, no teško da će se prodati na crnom tržištu, smatra Jay.

>> VIDEO: Slonici ugradili umjetnu nogu

'Uzeli ste novac i tablete, ali vratite mi nogu. Ja sam samohrani otac dvoje djece i trebam je', zamolio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene