Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A mislio je da može pobjeći

Londonska policija spriječila pljačku Range Rovera: Umjesto plijena, 28 tjedana zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Londonske lokalne vlasti objavile su snimke sigurnosnih kamera koje prikazuju policajca koji je s bicikla gurnuo lopova. Na snimci je vidljivo kako 31 godinu star Jake Nedd uzima stvari iz Range Rovera

Lopova, koji je od tada u zatvoru, opažen je od strane članova Vijeća Hammersmitha i Fulhamova CCTV-a, koji su upozorili policiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija - 3 Kvaliteta života Čudaci na dva kotača osvajaju Europu: ''Kombinacija vlak - bicikl ne bi trebala biti nikakav SF, nego dio hrvatske turističke ponude''

Na snimci je vidljivo da 31 godinu star Jake Nedd uzima stvari iz Range Rovera parkiranog u ulici na zapadu London. Nedd je potom otišao na svome takozvanom Boris motoru – biciklu koji se može unajmiti. Ovaj model iznajmljivanja popularan je u Londonu, a nazvan je po bivšem gradonačelniku Borisu Johnsonu.

Prema vijeću, Nedd je 5. lipanja osuđen je na 28 tjedana kazne zbog tri prethodno počinjena prekršaja: krađa motornog vozila, pokušaj pljačke i uzimanje vozila bez pristanka.

Inspektor Richard Berns na svom Twitter profilu objavio je snimku i napisao: "Ovaj kriminalac pokušao je pobjeći,ali zahvaljujući vožnji A/PS Fielda i pomoći od mene, umjesto bijega dobio je 28 tjedana. (B.F.M./AP News)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene