Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u Londonu

Eksplodirali bi da ih je netko pokušao otvoriti: Sumnjivi paketi pronađeni u zračnim lukama i na kolodvoru Waterloo bili su bombe

Heathrow, London (Foto: AFP)
Heathrow, London (Foto: AFP) Foto: Afp
Londonska policija istražila je tri sumnjiva paketa i objavila da se radilo o bombama. Dva su pronađena u zračnim lukama Heathrow i London City, a treći je pronađen na međunarodnom kolodvoru Waterloo.

Prvi paket pronađen je na Heathrowu i vrlo brzo osiguran, priopćeno je iz policije. Policajci su završili istragu i ostala dva paketa. Policija je potvrdila da se radilo o bombama koje bi eksplodirale da je netko pokušao otvoriti pakete.

Pročitajte i ovo Ilustracija jedan uhićen Policija objavila detalje pucnjave kod Omiša: "U pretrazi doma pronašli smo mu 354 komada streljiva" Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija

Nakon otkrića paketa i dolaska policije na mjesto događaja, sva tri glavna prometna središta funkcioniraju normalno.

Ranije je javljeno da je policija na Heathrow stigla u 9:55 po lokalnom vremenu. Sumnjivi paket je bio ostavljen u jednoj od poslovnih zgrada. Iz policije je priopćeno da je zgrada evakuirana zbog mjera opreza te da je policija paket osigurala i da opasnosti za putnike nema, piše Daily Mail.

"Oko 12:10 sati policija je dobila dojavu o sumnjivom paketu u zračnoj luci London City. Stručnjaci su na mjestu događaja. Zgrada u kojoj je paket pronađen je evakuirana iz opreza. Istraga je u tijeku", priopćeno je iz policije.

Britanska prometna policija javila je o incidentu na Waterloo postaji. "Timovi specijalaca prometne policije nalaze se na Waterloo nakon što je pronađen sumnjivi paket. Željeznički kolodvor funkcionira normalno", priopćeno je iz policije. 

Aktualno Lijepo vrijeme na ceste izmamilo motocikliste, MUP izdao savjete za ljubitelje vožnje na dva kotača Počela motociklistička sezona (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Počela motociklistička sezona (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Počela motociklistička sezona (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Lijepo vrijeme na ceste izmamilo motocikliste, MUP izdao savjete za ljubitelje vožnje na dva kotača 1/3 >>

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene