Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako bi ju ozbiljnije shvatili

Političarki lomili noge na četiri mjesta i produživali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hanjal Ban, australska političarka, otišla je za mnoge predaleko u namjeri da ju ozbiljno shvate u svijetu politike. Hajnal se podvrgla operaciji gdje su joj na četiri mjesta lomljene noge te nakon toga produžene za osam centimetara.

31-godišnja Hajnal, danas članica u gradskoj vijećnici Queenslanda, pretrpjela je devet mjeseci izrazito jakih bolova kako bi bila viša osam centimetara, odnosno kako bi s dotadašnja 1, 54 centimetara narasla na 1, 62 centimetra.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

'Mnogo žena pati zbog svoje kilaže ili zbog nosa, a ja sam oduvijek željela biti viša', rekla je Ban, a prenosi Foxnews.  Hajnal se tako prije osam godina odlučila za rigoroznu operaciju, nakon trauma koje je proživjela u školi gdje su ju nazivali patuljkom i nakon straha da ju u politici nitko neće shvaćati ozbiljno jer je niskog rasta.

Lomili joj noge na četiri mjesta i rastezali ih

Operacija produljivanja nogu izvedena je na ortopedskoj klinici u Rusiji, a stajala je 28.000 dolara. Kirurzi su Hajnaline noge lomili na četiri mjesta te nakon toga sljedećih devet mjeseci svaki dan ih razvlačili po jedan milimetar. Na kraju, Hajnal je bila viša za osam centimetara, odnosno, imala je visinu od 1,62 centimetra.

'Od vremena kada sam otišla u Rusiju na operaciju pa sve do kada sam počela nositi visoke pete prošlo je najmanje devet mjeseci i prolazila sam kroz nesnosne bolove', rekla je Hajnal. Priznala je da je ona u to vrijeme bila jedini pacijent na klinici koji se takvoj operaciji podvrgnuo samo iz estetskih razloga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene