Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred Uskrs

Ljudsko lice na zidu crkve, neki misle da je Isus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Alan Stocks fotografirao je lice Isusa koje se pred Uskrs pojavilo na kamenom zidu crkve Greenock Westnurn u gradu Inverclyde.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

Alan je obrise Isusovog lica primijetio dok se odmarao ispred brijačnice u kojoj radi. Kaže da je ondje gotovo svaki dan, ali još nikada nije vidio ovakvu sličnost s Isusom na zidu crkve. Slika čak ima i bradu poput Isusa i krunu od trnja načinjenu od korova koji raste u kamenju, piše The Sun.

'Primijetio sam lice na zidu, a kada sam to vidio bilo je nevjerojatno. Definitivno izgleda kao Isus. Bio sam vani, odmarao sam se, a lice na kamenu je uhvatilo moj pogled. Nikada ga prije nisam primijetio. Većinom uvijek dolazim na odmor na ovo mjesto. Ali uistinu je neobično da se nalazi na zidu crkve pogotovo sada kada se bliži Uskrs', rekao je sinoć očarani Alan.

Alan je lice pokazao svojoj supruzi Sharon, koja je također bila zadivljena sličnosti s Isusom te je zid fotografirala kako bi ga pokazala prijateljima. 'Svi kojima sam pokazao sliku zadivljeni su licem. Veliki je misterij kako to da pojavilo na zidu upravo sada prije velikog blagdana', kaže Alan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene