Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Korisnici Google mapsa

Ismijavaju se s logorima u kojima tisuće ljudi umire!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici Google mapsa diljem svijeta našli su novi način zabave – ocjenjuju gulage po Sjevernoj Koreji.

Neukusna šala uzela je maha među korisnicima Google mapsa. Oni, naime, ocjenjuju i pišu recenzije o 'smještaju i usluzi' u sjevernokorejskim gulazima, piše The Independent. Riječ je o radnim logorima u kojima je, prema podacima Amnesty Internationala, zatvoreno čak 70.000 ljudi.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Uvjeti u tim logorima su brutalni – zatvorenici se muče, izgladnjuju do smrti i siluju, a mnogi od njih su smaknuti na vrlo okrutan način. Iako su su ove užasne informacije poznate javnosti, neke korisnike to ne spriječava da zbijaju neukusne šale. Tako ocjenjuju smještaj, udobnost kreveta, uslugu te opisuju izgled soba.

FOTO Užas gulaga Sjeverne Koreje: Radni logori se šire i postaju sve brutalniji

'Vrlo sam impresioniran sobama, jako su udobne. Imali su lijepe slike na zidovima, a kreveti su čvrsti. Nisam dobio priliku koristiti tuš, ali sam čuo da je doista impresivan. Sve u svemu, bio je to veliki odmor. Definitivno se vraćam tamo', napisao je jedan od korisnika.

'Chongjin gulag je jedan od najboljih turističkih kampova u kojima sam bio. Osoblje baš i ne zna engleski pa se morate koristiti rukama. Proveo sam neko vrijeme promatrajući izvrsnog vođu kako spašava ovu zemlju od svakog neprijatelja. Glulagu bi dao ocjenu 5/5 i svima bih preporučio da svoj novac potroše upravo tamo', napisao je drugi korisnik'.

Sve komentare možete pročitati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene