Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom odmora

Ljubuški: Otac četvero djece samozadovoljavao se ispred škole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava Ljubuški obaviještena je da nepoznata muška osoba sjedi na zidu u dvorištu Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić na Gračinama te se spolno samozadovoljava promatrajući djecu koja su se igrala u školskom dvorištu.

Iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona naveli su da su policijski službenici, odmah po zaprimljenoj prijavi, izašli na lice mjesta, nakon čega su pronašli i uhitili M. H. (35), koji ima prebivalište u mjestu Komar, općina Donji Vakuf, piše Dnevni avaz.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

>> Zagreb: 53-godišnjak prijavljen zbog zadovoljavanja pred djecom

Neslužbeno doznaje da se muškarac šrošli petak automobilom dovezao do dvorišta te se za vrijeme školskog odmora, od pet do deset minuta, samozadovoljavao, i to na udaljenosti  40 do 50 metara od djece.

Muškarac se do dolaska policije udaljio s mjesta događaja. No, ubrzo je pronađen i priveden u prostorije policijske uprave. M. H. je otac četvero djece, a u policiji je rekao da se bavi otkupom željeza. Muškarac je dobio kaznenu prijavu zbog zadovoljavanja  pohote pred djecom. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene