Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet tjedana bio u komi

Ljubomorna djevojka ga zalila s dvije litre kipućeg ulja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
32- godišnji Nehat je spavao kada ga je djevojka u napadu bijesa i ljubomore zalila s vrelim uljem.

Patološka ljubomora uništila je život 32-godišnjem Nehatu I. iz njemačkog Düsseldorfa. Dok je spavao njegova ga je pet godina starija djevojka Luminija D. zalila s dvije litre kipućeg ulja, donosi Bild. Djevojka je u to vrijeme nosila njegovo dijete, a unakazila ga je u naletu bijesa i ljubomore.

Pročitajte i ovo Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja Slika nije dostupna Tragediju spriječila policija Nožem naganjao bivšu jer ga je ostavila zbog druge žene!

'Skočio sam iz kreveta kao da me je netko mačem probio. Pogledao sam se u ogledalo, a moja koža se topila. Nos i usnice visile su mi s lica. Bio sam užasnut. Tada sam se onesvijestio, a svijesti sam došao nakon pet tjedana kome', ispričao je 32-godišnjak koji je Luminiju upoznao preko interneta. Ona se s Kosova doselila kod njega.

'Volio sam je unatoč njezinoj ljubomori koja se s trudnoćom pogoršala', kazao je Nehat. Sada živi od socijalne pomoći jer ne može raditi budući da mu je dio ruku spržen. Njegova bivša djevojka je u zatvoru zbog pokušaja ubojstva, a ondje je i rodila njihovo dijete koje je udomila jedna obitelj iz Njemačke. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene