Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubazni mornari

VIDEO Ratni brod se zaustavio da propusti 'morske divove'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je Todd Mansur, član ekspedicije koja promatra morske sisavce, uočio da se ratni brod približava kitovima stuipo je u kontakt s njima putem radija. Odmah su se odlučili zaustaviti i osigurati siguran prolaz.

Ratni brod američke mornarice zaustavio se na vrijeme kako bi propustio kitove koji su se zatekli u blizini, piše Huffington Post.  Mornarički brod došao je vrlo blizu sivim kitovima i postajala je opasnost da ih ozlijedi. To je uočio Todd Mansur, koji je dio ekspedicije koja promatra ove morske sisavce.

Pročitajte i ovo Potopljen ruski desantni brod u Crnom moru Napad dronovima Ukrajinska vojska se oglasila o potapanju ruskog broda: "Očistit ćemo Crno more od terorističkih objekata" Hrvatska vojska Hrvatska vojska Dok je jedni izbjegavaju, drugi uživaju: "Od malena me zanimala vojska, taj neki adrenalin"

Akcijom iz zraka uspjeli spasiti kita koji se zapleo u mrežu

Srećom, uspio je stupiti u kontakt s vojnim brodom koji se odmah zaustavio kako bi osigurao siguran prolaz morskim divovima koji će sada nastaviti svoju migraciju u miru. Mansur je rekao da ne može reći jesu li članovi mornarice bili pristojniji tijekom komunikacije putem radija ili u svojim akcijama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene