Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko mu može pomoći?

Liječnici u čudu. Zašto ovaj dječačić ne može otvarati usta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji malenog Wyatta pokušavaju na sve moguće načine saznati što nije u redu s njihovim 9-mjesečnim sinčićem koji zbog rijetkog sindroma ne m

Devetomjesečno Wyatt Scott rođen je s rijetkom bolesti zbog koje ne može otvoriti usta. Konkretno, ima stalni grč u donjoj vilici zbog kojeg je prva tri mjeseca života proveo u bolnici.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave

Dječakovo stanje misterij je i liječnicima koji bi mu, za dijagnozu, trebali napraviti biopsiju mišića, no to još ne žele raditi zbog mogućih opasnih posljedica anestezije jer ako mu ne mogu otvoriti usta znači da mu ne mogu kontrolirati ni dišne putove.

Nitko nije uočio anomalije: Dječak rođen s 4 ruke i 4 noge

Wyattovi roditelji u agoniji su pokrenuli web stranica WhatsWrongWithWyatt.com nadajući se da će netko u svijetu prepoznati simptome i znati reći što je s njihovim djetetom.

'Imamo velikih problema s hranjenjem, a liječnici su ga jednom morali i oživljavati. Wyatt je povratio, počeo plakati i počeo se gušiti. Izgubio je svijest', prepričava njegova majka Amy.

Ne znaju hoće li dječačić ikada moći pričati pa su ga već počeli učiti znakovni jezik, piše ABCNews.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene