Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična priča 22-godišnje djevojke

Liječnici su joj rekli da je u osmom mjesecu trudnoće, a u njoj je rasla golema cista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naizgled normalan trudnički trbuh je zapravo bila cista veličine 30 x 20 centimetara.

Kirsty Butler, 22-godišnja djevojka iz Swanseaja, ostala je u kolovozu prošle godine bez bebe zbog goleme ciste koja je rapidno rasla u njoj i isprva zbunila liječnike.

Pročitajte i ovo Laboratorij za sekvenciranje tumora - 3 Vrijedna investicija Ovakav laboratorij za liječenja raka uz Hrvatsku imaju još samo Njemačka i Švicarska Plakat ispred doma zdravlja Nelojalna konkurencija Plakatima vrbuju liječnike, razljutili ostatak Hrvatske: ''Ljuti me i žalosti. Ne znam koji bih sad izraz upotrijebio''

Butler se na kućni test na trudnoću odlučila nakon što su njezine kolege na poslu počele primjećivati da je iz dana u dan sve šira i veća, a kada je dobila pozitivan rezultat, razveselila se i pošla k liječnicima koji su zbog veličine trbuha procijenili da se nalazi u tridesetom tjednu trudnoće.

Daljnje su pretrage nažalost otkrile pravo i grozno stanje stvari, da je beba stara tek šest tjedana, ali i da se uz njezine jajnike nalazi 30 x 20 centimetara velika cista koja je pritisnula organe, pa tako i ugrozila život bebi.

Unatoč svim naporima liječnika da dijete spase te nagovoru da se pričeka jedanesti tjedan trudnoće kako bi beba imala čim veće šanse, na svijet nažalost nije stigao novi život, ali je barem spašena Butler kojoj je glava također visjela o niti i kojoj je naposljetku uklonjen jajnik.

U moru crnih vijesti Butler je nakon šest tjedana provedenih u bolničkom krevetu dočekala i dobre, a jedna je kazala da izvađena masa nije bila zloćudnog karaktera, a rečeno joj je i da će ipak moći postati majka budući da drugi jajnik i danas funkcionira normalno.

O svojoj je tragičnoj priči dugo šutjela, ali ju je upravo prepričala britanskim medijima kako bi upozorila na opasnosti koje mogu bilo koga i bilo kada zadesiti, prenosi Daily Mail.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene