Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcije i zgražanja ne prestaju

Liječnica poslala snažnu poruku huliganima: "Koliko bi bolesne djece dalo sve za vaše zdravlje koje trošite iz objesti?"

Huligani nakon derbija na Partizanovu stadionu (Foto: AFP)
Huligani nakon derbija na Partizanovu stadionu (Foto: AFP) Foto: Afp
Danica Grujičić, načelnica odjela neurokirugije u Kliničkom centru Srbije poslala je snažnu poruku huliganima.

Danica Grujičić, načelnica Odjela neurokirurgije u Kliničkom centru Srbije te i profesorica  na Medicinskom fakultetu na Twitteru je objavila snažnu poruku huliganima nakon tučnjave na beogradskom derbiju u kojem je sudjelovali i hrvatski državljani.

Pročitajte i ovo Huligani nakon derbija na Partizanovu stadionu (Foto: AFP) Neredi na stadionu Partizana Još jedan od šestorice splitskih huligana pušten iz zatvora u Srbiji Zastrašujuće scene nakon tučnjave navijača u Beogradu (Foto: AFP) Neredi na utakmici Zatvor pa protjerivanje: I šesti Splićanin nagodio se s tužiteljstvom u Beogradu

"Zanijemim svaki put kada vidim ovakvo nešto! Svakog dana se trudim izliječiti bolesne ljude i djecu koja se bore da prežive, a onda vidim ovo,huligane koji se igraju svojim životima kao da su bezvrijedni. Zapitajte se koliko bi bolesne djece dalo SVE za vaše zdravlje koje trošite iz obijesti", napisala je Juričić na Twitteru.

Podsjetimo, petorici Hrvata koji su sudjelovali u tučnjavi na derbiju Crvene Zvezde i Partizana određen je istražni pritvor od 30 dana dok se šesti i dalje nalazi u bolnici.

Svi se terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, a pritvor im je određen zbog kaznenog dijela, zapriječene kazne, mogućnosti bijega i uznemiravanja javnosti.

Srpski Kurir tvrdi kako je jedan od uhićenih Hrvata koji se u tužiteljstvu branio šutnjom, na saslušanju u policiji ipak propjevao.

"Angažirala nas je osoba iz iz Beograda, nismo znali šta se sprema, rečeno nam je da trebamo čuvati jednu osobu na tribinama", javlja Kurir koji prenosi i kako je hrvatski huligan poručio da mu jedan Grobar dao 8.000 eura da ga čuva na derbiju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene