Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenule glasine...

Lice glatke kože: Putin si ubrizgao botox?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spekulacije da se Vladimir Putin pomladio kirurškim ili kozmetičkim zahvatom još jednom su krenule.

Prije nekoliko dana 58-godišnji premijer Rusije, koji ubrzo kreće u treću utrku za predsjednika, ukazao se u Moskvi na zabavi s neobično glatkim licem. Koža oko očiju potpuno je oslobođena bora i vrećica koje dolaze s godinama.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi

Prve glasine da se Putin podvrgava kozmetičkim zahvatima počele su 2010. godine kad se na konferenciji za novinare u Ukrajini pojavio s teškom šminkom na licu i plavim modricama oko lijevog oka. Glasnogovornik je tada kazao kako je krivo loše osvijetljenje te da je Putin zapravo jako umoran jer puno radi.

Ruski liberalni magazin New Times otišao je i korak dalje te su upitali nekoliko estetskih kirurga što se dogodilo premijeru. Struka je kazala - Putin je najvjerojatnije ubrizgao botox u čelo, podigao kapke i učvrstio svoje prepoznatljive jagodice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene