Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozije i pucnjava

Libija: Vlasti tvrde da su pobunjenici u Tripoliju eliminirani, no eksplozije se i dalje čuju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri snažne eksplozije potresle su u nedjelju rano ujutro libijski glavni grad Tripoli, a u nekoliko je četvrti došlo do silovitih sukoba između pobunjenika i snaga lojalnih režimu pukovnika Moamera Gadafija.

Detonacije su odjeknule u središtu Tripolija koji su nadlijetali zrakoplovi, a tijekom noći u gradu su se čule eksplozije i pucnjava, dok su neki svjedoci izvijestili o sukobima u nekoliko gradskih četvrti.

Glasnogovornik libijske vlade Musa Ibrahim potvrdio je da postoje 'mali sukobi', dodavši da su dobrovoljci i libijske snage svladali pobunjenike koji su se 'infiltrirali' u glavni grad te da su sukobi trajali samo pola sata.

'Situacija je pod kontrolom', stoji u njegovoj izjavi koju je prenijela službena libijska televizija. Oglasio se i Moamer Gadafi koji je poručio da su pobunjenici eliminirani.

No i nakon toga libijskim glavnim gradom odjekivale su eksplozije i pucnjava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zajednička molitva na središnjem trgu Tripoli: Proslava ramazanskog bajrama uz snajperiste na krovovima Slika nije dostupna U tijeku 'čišćenje terena' Zračna luka Tripoli u rukama pobunjenika

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene