Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi u lovu na 50 milijuna eura

Lezbijka moli oca milijunaša: Tata, povuci oglas!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gigi Chao se moli da Pariz ostane bez struje kako ne bi više morala gledati kišu zahtjeva za prijateljstvo na Facebooku.

Dok ponude pljušte internetom, kći bogatog hongkonškog poduzetnika zamolila je oca porukom na Facebooku da povuče ponuđenu multimilijunsku nagradu za muškarca koji je uspije zavesti i tako je "spasiti" iz lezbijske veze, prenose lokalni mediji u petak.

"Za mentalno zdravlje svoje obitelji, molim te tata, povuci taj oglas", napisala je 33-godišnja Gigi Chao i naglasila kako neće prihvatiti brojne zahtjeve muškaraca koji se nude da postanu njezini prijatelji na Facebooku.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se"

>> Nudi 50 milijuna eura muškarcu koji zavede njegovu kćer lezbijku

"Odakle samo dolaze? Iz Jeruzalema? Etiopije? Istanbula? Smiješno", piše Gigi Chao.

Njezin otac Cecil Chao povjerio je lokalnom dnevnom listu da je primio stotinjak ponuda potencijalnih ženika otkako je ponudio 500 milijuna honkonških dolara (50 milijuna eura) onome tko uspije njegovu kćer odvesti pred oltar.

Priznao je da "zasad nije imao vremena pročitati pisma. Moram razgovarati s Gigi. Ima i onih koji tvrde da ne žele novac. Samo se žele susresti s mojom kćeri", kaže otac.

Njegova se kći u međuvremenu moli da se u njihovu gradu dogodi neki divovski kvar na isporuci električne energije kako bi "dobila malo mira od poplave poruka na internetu".

Otac je oglas odlučio objaviti kada je doznao da se njegova kći u Francuskoj zaručila s djevojkom s kojom je u sedmogodišnjoj vezi.

Civilni brak između osoba istog spola nije dopušten u Hong Kongu, teritoriju na jugu Kine koji je konzervativan u pogledu morala, iako slovi kao moderan, kozmopolitski i tolerantan grad.

Homoseksualnost je ondje prestala biti kazneno djelo tek 1991. godine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene