Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je htjela reći?

KOBNI LET MS804 Zbog fotografije na Facebooku stjuardesa dospjela na naslovnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stjuardesa Samar Ezz Eldin, koja je bila na kobnom letu MS804 zrakoplova EgyptAira, našla se na naslovnicama nakon što su britanski tabloidi otkrili jednu neobičnu objavu na njezinom Facebook profilu.

Samar Ezz Eldin, stjuardesa s tragičnog leta MS804 iz Pariza za Kairo, tvtke EgyptAir, još 2014. godine je na svojem Facebook profilu objavila fotografiju aviona koji pada u more u pozadini te stjuardesu, koja izlazi iz mora i vuče torbu za sobom.

Pročitajte i ovo Pad zrakoplova s ukrajinskim zarobljenicima Oboren zrakoplov Moskva i Kijev međusobno se optužuju za rušenje aviona: Na mjestu nesreće pronađeni ključni dokazi Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se"

Razlog objave te fotografije nije poznat, niti što je njome Ezz Eldin htjela reći, no objavljena je dva mjeseca nakon rušenja leta MH17 u Ukrajini, prenosi Daily Mirror. No nije trebalo puno vremena da neki mediji to prozovu u najmanju ruku proročanstvom.

Podsjetimo, u padu zrakoplova na letu MS804 poginulo je svih 66 putnika i članova posade. Nije bilo poziva upomoć, a avion je letio u gotovo idealnim vremenskim uvjetima. Srušio se naglo i bez upozorenja.

Podsjetimo i da je domaći stručnjak za zrakoplovne nesreće, Josip Milošević, prokomentirao u Dnevniku Nove TV okolnosti nesreće zrakoplova tvrtke Egypt Air na letu MS804, ali je dao i svoje mišljenje o uzroku nesreće.

"To upućuje najvjerojatnije na teroristički čin, međutim ne bih još u ovom trenutku isključio i druge opcije koje su moguće, a jedna od njih je i suicid pilota. Ta kompanija je već imala takav slučaj 1999. na prekooceanskom letu iz Amerike za Europu, gdje je pilot iskoristio trenutak dok je kapetan zrakoplova otišao na WC. On se zaključao i počeo ponavljati jedno te istu rečenicu i obrušio avion u more", rekao je Milošević.

"Najizglednija mogućnost je da je bila bomba na zrakoplovu. Isključio bih neke tehničke aspekte, jer to je zbilja manje vjerojatno nego ovo, ako uzmemo u obzir situaciju s terorizmom u svijetu, ali i iskustva te aviokompanije", dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene