Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zalutao u grad

Leopard ubio jednog muškarca, drugom skinuo skalp

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Leopard koji je zalutao u indijski grad Gauhati, ubio je jednog muškarca, drugom skinuo skalp te još troje teško ozlijedio prije nego što je uspavan.

Očevici su ispričali kako je velika mačka napala 50-godišnjeg odvjetnika na ulici koji je pričao na mobilni telefon, piše Seattlepi.com. Ozlijeđeni muškarac u bolnici je podlegao ozljedama. Leopard je ozlijedio još četvero ljudi, a najgore je prošao muškarac kojem je životinja skinula skalp. 

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> Leopard napao selo i ozlijedio 11 ljudi, lov trajao satima

Utpal Bora iz Gauhati parka za životinje rekao je kako leoparda planiraju vratiti u park udaljen oko 200 kilometara od grada. Pretpostavlja da je sječa šuma kriva za sve češće pojavljivanje divljih životinja na ulicama grada.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene