Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saga se nastavlja

Lažni prevoditelj završio na psihijatriji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegova supruga Siziwe odvela ga je u bolnicu na redovni pregled, obzirom da Thamsanqa boluje od šizofrenije, ali je zadržan.

Thamsanqa Jantjie, čovjek koji je na komemoraciji za Nelsona Mandelu mahao rukama umjesto da je tumačio jezik za gluhe završio je na psihijatriji, javlja Yahoo News.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Slika nije dostupna Tumač jezika za gluhe SKANDAL NA STADIONU 'Halucinirao sam i čuo glasove, ništa nisam mogao napraviti'

Otkrivena MRAČNA TAJNA 'lažnog prevoditelja'

Njegova supruga Siziwe odvela ga je u bolnicu na redovni pregled, obzirom da Thamsanqa, kako je i sam priznao, boluje od šizofrenije, ali je zadržan.

Kako je rekla njegova supruga, posljednji dani bili su jako stresni za njega.

Thamsanqa je na pregled morao ići na dan komemoracije, ali ga je otkazao nakon što mu je ponuđeno da bude tumač na komemoraciji.

No, tom je prilikom, kako je rekao kasnije, imao napad šizofrenije što je dovelo do besmislenog mahanja rukama.

'Vidio sam anđele koji padaju po stadionu, čuo sam glasove i izgubio koncentraciju', izjavio je Thamsanqa nakon što je otkriveno da uopće nije tumačio jezik za gluhe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene