Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije dojave o bombi

Lažne dojave o bombi za vrijeme posjeta Hillary Clinton Sarajevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom boravka američke državne tajnice Hillary Clinton Sarajevu, policija je u utorak prije podne dobila dvije dojave o bombi postavljenoj u blizini nove zgrade veleposlanstva SAD u tom gradu, no nakon provjera obje informacije su se pokazale lažnim, objavila je Državna agencija za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA).

U priopćenju dostavljenom medijima nakon što je Clinton otputovala u Beograd, SIPA je navela kako su informacije o navodnoj bombi primljene u prijepodnevnim satima.

Pročitajte i ovo Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju Pregled policije nakon dojave Četiri su dojave lažne Dojava o bombama na više mjesta u Zagrebu! Objavljeni su detalji prijetećeg maila

Kao mjesto gdje su navodno postavljene opisana je srednja tehnička škola koja je u neposrednoj blizini novoizgrađenog veleposlanstva SAD što ga je američka državna tajnica otvorila tijekom dana.

SIPA ističe kako je, unatoč lažnim dojavama, cijeli četrnastosatni posjet Hillary Clinton protekao bez izgreda.

Navedeno je kako su s bosanskohercegovačke strane američku državnu tajnicu osiguravale gotovo sve policijske agencije koje djeluju u toj državi uključujući protusnajperske timove. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene