Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lažirao vlastitu smrt da vidi tko će doći na sprovod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amir Vehabović iz jednog malog mjesta na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine postavio je nedavno osmrtnice po prometnim mjestima objavljujući da je umro.

Na dan kad je trebala biti obavljena sahrana, dobro se zamaskirao želeći saznati tko bi ga žalio i došao ispratiti ga na stvarni vječni počinak. No, doznao je tek da nije odviše popularan. 

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

Naime, gledajući zamaskiran svoj sprovod iz prikrajka, razočarao se kad je vidio da su mu na izmišljenu sahranu došla samo četvorica sugrađana. 

Tada je odlučio razotkriti svoju neslanu šalu.

Njegovu priču medijima u BiH potvrdilo je nekoliko sugrađana. Oni kažu da je Vehabović i ranije zbijao šale, ali da ovakvu nisu očekivali.

Kažu kako je smrtovnice tiskao u susjednom mjestu, kako njegove namjere ne bi bile otkrivene prije vremena.

Vehabović je u svom mjestu poznat kao zanatlija, ali sklon je obilasku gostionica pa noću potroši ono što danju zaradi.

Mještani kažu da je nemoguće pronaći osmrtnicu o lažnoj sahrani jer su sve razgrabljene istog dana kad je Vehabović otkrio da je živ.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene