445101
445101
445101
445101
445101

Majka se prestravila kada je vidjela snimku, ali uskoro se doznala istina

  • , 31.07.2016., 20:50
  • Autor:
  • komentara

Nimalo ugodnu snimku majka je na kraju objavila na Facebooku.

 
 
 
 
Lažirala vlastitu otmicu (Sreenshot: Facebook)
Lažirala vlastitu otmicu (Sreenshot: Facebook)

Jessica Johnston (22) iz SAD-a zalijepila je ljepljivu traku preko usta i snimila se agonizirajućim izrazom lica, a potom majci poslala video tvrdeći da su je oteli otmičari koji traže otkupninu, piše Independent.

Njezina majka Chrissi o svemu je obavijestila policiju koji su otkrili od kud je poslan video. Nije trebalo dugo da pronađu onesvještenu Jessicu, koja je inače ovisnica o drogama, u obližnjem motelu.

Međutim, nešto je bilo sumnjivo u cijeloj priči tijekom ispitivanja, a djevojka je ubrzo istražiteljima priznala da nema otmičara i da je sve sama osmislila kako bi od majke dobila novac.

Čim je saznala kako joj je kćer lagala, majka je objavila video lažirane otmice na Facebooku uz poruku.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se