Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponavljanje gradiva

Lavrov referendum na Krimu smatra legitimnim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov ponovio je američkom državnom tajniku Johnu Kerryju u telefonskom pozivu u subotu da je referendum na Krimu u skladu s međunarodnim zakonom, piše u priopćenju izdanom u nedjelju.

Do telefonskog razgovora, koji je nastavak razgovora koje je Lavrov vodio s Kerryjem u petak u Londonu, došlo je na američku inicijativu, objavilo je rusko ministarstvo vanjskih poslova.

Pročitajte i ovo Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke Slika nije dostupna PITANJE KRIMA Lavrov o samitu u Ukrajini na kojem sudjeluje i Plenković: To je skup vještica

"Sergej Viktorovič Lavrov ponovio je da je krimski referendum u potpunosti u skladu s međunarodnim zakonom i poveljom UN-a, a rezultat bi trebao biti početna točka u određivanju budućnosti poluotoka", priopćilo je ministarstvo.

FOTO Evo što Ukrajina gubi, a Rusija dobiva pripojenjem Krima

Ministar je također skrenuo pozornost na potrebu da sadašnje kijevske vlasti zaustave neobuzdano nasilje ultranacionalista i radikalnih skupina koje teroriziraju rusofono stanovništvo, dodaje se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene