Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu preživjeli putovanje Sibirom

Lavica i 8 tigrova uginuli na -30 stupnjeva Celzija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je priopćila kako su osam tigrova i jedna lavica u vlasništvu ruskog putujućeg cirkusa Mehte uginuli tijekom 20-satnog putovanja Sibirom, gdje je temperatura iznosila i ispod -30 stupnjeva Celzijevih.

Životinje su bile mrtve kad je cirkus u utorak ujutro stigao u Jakutsk, rekao je glasnogovornik policije Nikolaj Sizih. Uzrok smrti još je nepoznat, ali je jedna od mogućnosti koje se istražuju trovanje ispušnim plinovima i trovanje hranom, dodao je.

Pročitajte i ovo Arktik zastrašujuć scenarij Nova prijetnja čovječanstvu stiže sa sjevera? Mogla bi nam se dogoditi pandemija zombi virusa Michal Prašek i Fufi (Foto: Facebook) NAŠAO GA OTAC Raskomadao ga Fufi: Muškarcu iz Češke velika ljubav došla je glave, pronašli ga u kavezu zaključanom iznutra

>> Ubio i pojeo posljednjeg indokineskog tigra

Evgenij Judaškin iz uprave privatnog cirkusa iz Krasnodara spomenuo je pretjerano grijanje vozila za prijevoz životinja kao treću mogućnost, a neimenovani cirkuski djelatnik rekao je kako se vozilo trebalo provjetravati svaka dva sata, ali se to nije činilo. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene