Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatrčao se na staklo

ZASTRAŠUJUĆE Lav je u dječaku vidio plijen i da nije bilo stakla...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U divljini lavovi su među najzastrašujućim životinjama na Zemlji - lukavi predatori cijenjeni zbog svoje moći i prirodne ljepote. Ali kada su zatvoreni iza neprobojnog stakla, lako se zaboravi ono što ih čini kraljevima životinja.

Video koji je snimljen u ZOO vrtu Chiba u Japanu najbolje pokazuje činjenice - trenutak u kojem se lav baca na neprobojno staklo iza kojeg se nalazi dječak.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na dječaka u Čakovcu Snimile kamere Policija otkrila detalje slučaja šišanja dječaka u Čakovcu, uputili su i apel

Iako su neki lokalni mediji izvijestili o incidentu i opisali potez kralja životinja kao igru, to je bilo sve samo ne igra, što dokazuje brzina i žestina njegovih pokreta, piše Dodo.

'Lavovi su divlji predatori i kada mu je dijete okrenulo leđa u njegovim je očima postalo plijen', kazao je aktivist Adam M. Roberts iz neprofitne organizacije Born Free USA. 'Neprobojno staklo ga drži unutra i frustrira njegove prirodne instinkte. Srećom za obitelj, jer da ta prepreka nije izdržala posljedice bi bile katastrofalne'.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene