Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprijavljen povrat poreza

Larry Flynt nudi milijun dolara za informacije o Romneyjevim financijama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osnivač pornografskog časopisa Hustlera i samoproglašeni borac za slobodu govora Larry Flynt ponudio je milijun dolara onome tko mu otkrije finacijske podatke republikanskog predsjedničkog kandidata Mitta Romneyja.

Flynt (69) objavio je ponudu u oglasu na cijeloj stranici u nedjeljnom izdanju Washington Posta, a isti će biti objavljen u izdanju USA Todaya u utorak 11. rujna.

Milijun dolara se nudi za dokumentirani dokaz o Romneyjevom neprijavljenom povratu poreza i pojedinostima o njegovoj 'off shore' imovini, bankovnim računima i poslovnim partnerstvima. Romney još nije objavio svoje financije za 2012. godinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izbori su sve bliže Političke stranke objavile financije: Nekima je baš dobro išlo Ilustracija Financijska pismenost Nudi vam se 1000 eura: Hoćete li ih uzeti odmah ili za godinu dana?

>> Romneyju nije porasla popularnost nakon konvencije

'Što skriva?', kaže se u tekstu. 'Možda ćemo sada saznati', dodaje se uz navedenu email adresu i broj telefona na koje svatko s nekom informacijom može dobiti Flynta.

Flynt, registrirani demokrat, već je više puta javno nudio nagrade za informacije kojima može ocrniti republikance, posebice za njihove bračne nevjere.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene