Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napao i ženu

Labud ubio plivača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan se 32-godišnjak utopio u latvijskoj prijestolnici Rigi jer ga je napao labud, objavili su vatrogasci.

Očevici kažu da je čovjek bio na kupanju u rijeci Daugavi u četvrti Sarkandaugavi. S njim je bila njegova trudna žena. Labud je prvo napao nju, a kad ju je muškarac htio zaštititi, i sam je postao žrtva labuđeg napada. Žena se domogla obale, a muž je dobio udarac u glavu i utopio se.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Akcija trajala 45 minuta Drama u Velebitskom kanalu: Krenuli spasiti plivača koji se utapao zbog jake bure, a vratili se s četiri spašene osobe Iz mora izvučen iznemogli plivač (Foto: Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture) - 3 Spašavali ga iz Lučke kapetanije Drama kod Zadra: Iznemogli plivač izvučen iz mora, 400 metara od obale

Ostali plivači izvukli su ga na obalu i pozvali hitnu pomoć, ali on je umro. Lokalni ornitolozi kažu da je labud možda branio obližnje gnijezdo. Prošli se vikend u Latviji utopilo ukupno 17 ljudi, a u srpnju je potvrđeno utapanje 40 osoba. Svi su zbog vala vrućine potražili spas u brojnim latvijskim rijekama i jezerima.Hitne službe i ministarstvo unutrašnjih poslova pozivaju kupače na oprez. 'Gotovo svaki topli i sunčani dan na vodi se dogodi neka tragična nesreća', upozoravaju. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene