Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudac odlučio

Kuzmanoviću određen pritvor do 30 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Specijalnog suda u Beogradu, nakon višesatnog saslušanja odredio je pritvor do 30 dana Milenku Kuzmanoviću, osumnjičenom da je umiješan u ubojstvo hrvatskog novinara Ive Pukanića, prenose u utorak beogradski mediji.

Saslušanju su nazočili i zamjenik specijalnog tužitelja i Kuzmanovićev odvjetnik, a istražni sudac je Kuzmanoviću odredio pritvor i pokrenuo istragu protiv njega na zahtjev specijalnog tužitelja zbog sumnje da je pomogao u ubojstvu Pukanića. Osim Milenka Kuzmanovića, koji je uhićen u subotu u Beogradu, u vezi s ubojstvom Pukanića krajem travnja u Beogradu je uhićen i Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, koji se također nalazi u pritvoru pod sumnjom da je organizator ubojstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokrenuo tužbu protiv Hrvatske Kuzmanović: Optužnica nije utemeljena na dokazima Slika nije dostupna 20 dana poslije Izvođač radova: 'Bog zna da sam molio za vašu obitelj'

>> Istražni sudac saslušava Kuzmanovića

Policija je u nedjelju navečer u Beogradu uhitila i Željka Milovanovića, zvanog Gavra, koji se sumnjiči za postavljanje bombe u čijoj su eksploziji 23. listopada 2008. ubijeni vlasnik i novinar 'Nacionala' Ivo Pukanić i menadžer Niko Franjić.

Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović za B92 je rekao da policija sada istražuje s kim je Milovanović bio povezan i šta je nameravao uraditi s arsenalom oružja koji je pronađen pri pretresu stana. Veljović objašnjava da je Milovanović imao lažne dokumente s kojima se kretao, a da je legalno državljanin Bosne i Hercegovine, Hrvatske, ali i Srbije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene