Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grad na vodi

Susjedi prozvali Bandića: 'Kompleksaši Hrvati nas kopiraju!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U članku beogradskog tabloida okomili su se na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji želi iskopirati njihov 'Beograd na vodi'.

U tekstu se pod naslovom 'Kompleksaši: Hrvati bi da iskopiraju Beograd na vodi' srpski tabloid Kurir obrušio na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kojeg su prozvali plagijatorom.

Pročitajte i ovo Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik

'Dok je priprema terena za projekt 'Beograd na vodi' u punom jeku, u hrvatskoj prijestolnici besramno odlučuju ukrasti ideju i napraviti isti kompleks. Vidjevši da je beogradski projekt izazvao sjajne komentare u Europi, a na sajmu nekretnina u Cannesu privukao najviše pažnje, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić odmah je pokrenuo modernizaciju naselja u uz Savu', stoji u članku.

Srpski tabloid 'prolupao': 'Hrvatski tenisač nosi ustaški grb!'

Autorica teksta objasnila je kako bi u zagrebačkom naselju Savica uskoro trebala krenuti izgradnja kompleksa zgrada od četiri nebodera na površini od 105 tisuća kvadratnih metara.

'Skandalozno je što se u okviru ovog kompleksa planira i izgradnja poslovne kule od 135 metara, a znamo da će simbol 'Beograda na vodi' upravo biti kula', piše novinarka, koji tvrdi kako se stanovnici zagrebačke Savice bune jer smatraju da će ih planirani megaprojekt ugušiti.

'Međutim, kako kažu, gradonačelnik insistira na ovom projektu jer ne želi Beogradu prepusti titulu najatraktivnije prijestolnice na Balkanu'.

Kurir: Hrvatski estradnjaci će na SP-u navijati za Srbe!

Koordinator beogradskog projekta poručio je kako mu je drago da ih drugi prate i da su konačno u nečem lideri, a uspoređujući sličnosti projekata iz Kurira su poručili da je svaka sličnost namjerna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene