Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djelo slavnog majstora

Kupila 'Renoira' vrijednog 100.000 dolara na tržnici za 50 dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovana Amerikanka, na tržnici u Virginiji za 50 dolara, je kupila djelo francuskog majstora Pierre-Augustea Renoira.

Slika je kupljena na 'buvljaku' u paketu u kojem su još bili lutka i plastična krava za koji je prodavatelj tražio 50 dolara. Kada je na slici zapazila pločicu s natpisom 'Renoir' odnijela ju je na procjenu stručnjacima. Oni su ustanovili da se vjerojatno radi o djelu 'Paysage Bords de Seine' slavnog majstora iz 1879. godine i da je kupljena u pariškoj galeriji 1926. godine., javlja BBC.

Pročitajte i ovo Rijetka slika Van Gogha prodana za nekoliko milijuna eura Procijenjena je na 100 milijuna eura Jedna od najranijih Van Goghovih slika prodana za milijunski iznos Aktivisti Palestinske akcije uništili su portret Lorda Balfoura, političara kojeg se povezuje s nastankom Izraela rasjekli i uništili VIDEO Palestinski aktivisti izveli akciju na poznatom europskom sveučilištu: Pogledajte snimku

>> Christie's izlaže umjetnine vrijedne 470 milijuna dolara

Nova vlasnica sliku će već ovoga mjeseca dati na aukciju i vjeruje se da će za nju dobiti najmanje 100 tisuća dolara, odnosno dvije tisuće puta više nego što ju je platila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene