Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na rubu tučnjave

Kupci se poput bijesnih i izgladnjelih pasa trgali za hranu na sniženju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Johnny Lester (32) iz Northamptona zabilježio je u ponedjeljak u lokalnom supermarketu sliku vrijednu zgražanja koja svjedoči dokle su pojedini ljudi spremni ići kada čuju da je nešto na sniženju.

Lester je u društvu još nekoliko zapanjenih kupaca promatrao gomilu kako se otima za hranu na popustu, odnosno djelatnike supermarketa kako na pod postavljaju meso i potom bježe pred tim ljudima da ih takvi agresivni ne bi još i ozlijedili zbog uštede od par funti. 

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

"Ne mogu vjerovati što sam upravo vidio u Tescu, ostao sam bez riječi. Osoblje trgovine je kupce doslovno moralo tretirati poput pasa koji čekaju večeru", napisao je između ostalog Lester, čiji je video u zadnja tri dana na Facebooku pogledan čak 2,3 milijuna puta.

I dalje nas podmuklo varaju: Naplaćuju gratis proizvode, u 'akcijama' povećavaju cijene, nije ih sram ponuditi popust od 0%

Lester na žalost nije napisao za koliko je to piletina bila snižena, ali sve i da se dijelila besplatno, brojni su se složili oko toga da je sve viđeno u videu bilo tragično - od načina na koji se Tesco rješava viška pa do ponašanja kupaca.

U Northamptonu danas živi preko 210.000 ljudi, a Daily Mail navodi kako se smatra da svako peto dijete iz tog grada, u koji se posljednjih godina doselilo puno Poljaka, živi u siromaštvu. 

 

I actually cannot believe what I have just seen in tesco!! People waiting for the reduced food to be brought out, fair enough. But the staff have to tell them to wait and stay back like you would a dog while your preparing its dinner, then have to be told to let the staff out so they don't get crushed when every one piles in....literally, how there was not a fight is beyond me. I'm actually lost for words that this can happen like that in a supermarket and is let to happen nightly.....you have to watch the video to believe it.......

Posted by Johnny Lester on Monday, June 15, 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene