Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegla prije leta

Kujica izazvala kaos na aerodromu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aerodrom La Guardia u New Yorku jutros po lokalnom vremenu, našao se u kaosu nakon što se na poletno sletnoj pisti našao odbjegli pas.

Kujica po imenu Byrdie oslobodila se tijekom ukrcavanja na let 1573 aviokompanije Delta, oko 10:20 sati po lokalnom vremenu, prenosi ABC. Nestašna kućna ljubimica po pisti 3L trčala je 10 minuta.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Slika nije dostupna Snažno nevrijeme VIDEO Dramatični prizori u poznatoj zračnoj luci: Zbog bujice tisuće ljudi bez leta, nebom bljeskale munje

Putnici zrakoplova koji nisu mogli poletjeti zbog toga, na svojim su Twitter profilima ostavljali poruke kako je pas izazvao kaos na aerodromu te da im nije dozvoljeno da izađu van.

Osiguranje aerodroma brzo je pronašlo vlasnicu i odvelo je na pistu kako bi dozvala i smirila svoju ljubimicu. Drama je potrajala kratko, a Byrdie čim je čula glas svoje vlasnice, potrčala joj je ususret.

Sve je rezultiralo odgodom dva od tri u to vrijeme zakazana leta, a vlasnica je zajedno s Byrdie poletjela za Memphis.

Nije to prvi takav slučaj zabilježen u SAD-u. Prije dvije godine, ne baš jednako ljupki kojot, uzbunio je pilote na bostonskom Logan Fieldu 2.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene