Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan čin

Kuhinjskim nožem ubio suprugu zbog statusa na Facebooku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Britanac u ponedjeljak dobio doživotnu zatvorsku kaznu jer je vlastitu ženu nasmrt izbo nožem zbog statusa koji je stavila na Facebook.

Wayne Forrester (34) rekao je policiji da je bio ogorčen što je njegova žena Emma (34) za bračni status stavila slobodna samo koji dan pošto je on iselio.

Na sudu Old Bailey, Forrester je rekao kako se 18. veljače odvezao u njezinu kuću u Croydonu, južnome dijelu Londona i napao je.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Preminula na mjestu događaja Gurnuo stariju ženu i udario joj psa, nakon toga je umrla: 40-godišnjak uhićen zbog smrti iz nehaja Njemačka policija Istraga je u tijeku Dvojica Ukrajinaca izbodena u trgovačkom centru u Njemačkoj: Ubio ih Rus

>> Ženu 10 godina držao zatočenu, palio je peglom i vrućom tavom!

Ženu je izbo kuhinjskim nožem i nožem za meso. Ubojstvo je priznao i osuđen je na kaznu od 14 godina zatvora do doživotne. Sudac Brian Barker rekao mu je: 'Učinili ste strašan zločin. Nema nikakva izgovora niti opravdanja'.

Forrester je vozač kamiona, a u vrijeme napada na majku dvoje djece, koju je usred noći zatekao u snu, bio je pijan i na kokainu. Pretukao ju je, iščupao joj pramenove kose i više puta ubo u glavu i vrat. Susjede su probudili ženini krici, a policiju su pozvali kad su ga našli krvava pred kućom.

>> Egzorcist ubio rođakinju 'da iz nje istjera demone'!

Forrester je njezinim roditeljima dan prije ubojstva rekao kako zbog statusa na Facebooku Emma 'ispada budala'. Policiji je izjavio: 'Emma i ja baš smo se bili rastali. Izbacila me iz kuće. Zatim je na internetu svima objavila kako me ostavila i želi upoznati nove muškarce'. Volio sam Emmu i bio sam očajan i ponižen onime što mi je učinila". (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene