Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Nije on urednik"

DOBIO OTKAZ Kuhar se požalio zbog pjesme koju su gostima iz Njemačke svirali glazbenici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznatu pjesmu koju je između ostalih proslavila i Marlene Dietrich, mnogi smatraju neslužbenom himnom njemačkih vojnika tijekom Drugog svjetskog rata.

Kuhar Marko Orelj dobio je otkaz u beogradskom restoranu "Kapetan Koča putuje" jer se pobunio nakon što su  gostima iz Njemačke glazbenici u restoranu svirali pjesmu "Lili Marleen".

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Slika nije dostupna nema ozlijeđenih Na restoran Kolesterol u centru Beograda bačena bomba: Oštećeni i automobili koji su bili parkirani ispred

Poznatu pjesmu koju je između ostalih proslavila i Marlene Dietrich, mnogi smatraju neslužbenom himnom njemačkih vojnika tijekom Drugog svjetskog rata.

"Dok sam pripremao hranu, čuo sam iz restoranskog dijela kako odjekuju taktovi pjesme koju su na usnama imali fašistički vojnici kada su počinili najveće zločine u povijesti čovječanstva. Izašao sam i rekao glazbenicima da odlože instrumente i prekinu sa svirkom. Zatim sam pozvao upravitelj restorana, a on se samo smijao na ono što sam rekao. Pitao sam ga je li normalno da se ovakve pjesme sviraju usred Beograda, na što mi je on odgovorio da mogu ići kući", kaže Orelj.

Upravitelj restorana Dragan Nedeljković, za Večernje Novosti, potvrdio je kako je kuharu rekao da ide kući nakon što je on od njega tražio da se prekine svirka.

"Počeo je glasno vikati kako se ta pjesma ne smije svirati. On nije zaposlen kao glazbeni urednik, već kuhar", kaže Nedeljković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene