Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili ispriku

Majica koja je izazvala burne reakcije na internetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Urban Outfitters izbacila je majicu 'Kent State University' s crvenim mrljama koje podsjećaju na kapljice krvi. Majica je potaknula burne rekacije publike na Twitteru zato što asocira na četiri ubijena studenta.

Tvrtka Urban Outfitters izbacila je na tržište novu majicu 'Kent State University' s crvenim mrljama koje nesumjnivo podsjećaju na poprskanu krv. Američki su mediji odmah osudili taj komad odjeće nazivajući ga neumjesnim, te su zaključili kako je tvrtka očigledno aludirala na četiri ubijena studenta koji su 1970. godine prosvjedovali protiv rata u Vijetnamu. Reakcije na internetu bile su burne, a Twitter je 'poludio' od komentara na taj komad odjeće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Apel za darivanje Smanjene su zalihe krvi: Posebno nedostaju dvije krvne grupe Sandra Vitaić, doktorica Najgore u Osijeku U cijeloj Hrvatskoj nedostaje svih krvnih grupa, poziv darivateljima: "15 minuta koje oni izdvoje zapravo je jako velika pomoć"

Ovoga puta otišli su predaleko, piše The Huffington Post.

Na službenoj stranici tvrtke objavljeno je da su sve majice rasprodane. U ponedjeljak ujutro su na svom Twitter profilu objavili ispriku u kojoj tvrde kako im nije bila namjera aludirati na tragične događaje iz 1970. te da im je zbog toga jako žao.

 
Počinje 'revolucija ljepote': Ona će promijeniti kozmetičku industriju!

 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene